Kennis vergaren betreft opvang en begeleiding van het jonge kind!

Hou vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020 vrij op je kalender. Kom tijdens de 8ste editie meer te weten over nieuwe ontwikkelingen binnen dit domein én ontmoet gerenommeerde sprekers. Bezoek op 9 en 10 oktober 2020 de Kinderopvang en Onderwijsdagen in Kinopolis Antwerpen en blijf op de hoogte!

Alle kindbegeleiders zijn welkom op de Kinderopvang en Onderwijsdagen

Alle kindbegeleiders zijn welkom op dit gezellige tweedaagse netwerkevent. Van onthaalouder en leidinggevende van een kinderdagverblijf tot directielid van een school. Maar evengoed voor starters, studenten en ander direct betrokkenen is deze professionele vakbeurs zeer interessant. De Kinderopvang en Onderwijsdagen is dé ideale gelegenheid om in contact te komen met professionele bedrijven die er hun nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten voorstellen. Want de opvang, begeleiding en onderwijzing voor kinderen blijft in volle ontwikkeling, vandaag en morgen.

De Kinderopvang en Onderwijsdagen richt zich op:

  • Starters en studenten in kinderopvang en basisonderwijs

  • Gezinsopvang ( onthaalouders)

  • Groepsopvang ( kinderverzorgers en zorgcoördinators kinderdagverblijven)

  • Directieleden en leerkrachten basisonderwijs

  • Opvoeders en orthopedagogen

  • Kindbegeleiders voor – en naschoolse kinderopvang

  • Anders direct betrokkenen zoals administratief medewerkers, logopedisten, psychologen, maatschappelijk werkers, verplegers, …

Van advies, training en opleiding tot speelgoed, educatiemateriaal, voeding, verzorgingsproducten, meubilair enz. Alles wat binnen dit domein valt, komt aan bod. Men kan ook tal van interactieve workshops en leuke demonstraties volgen.

Tijdens deze vakbeurs leg je je oor te luister bij verschillende gerenommeerde sprekers en exposanten met praktijkervaring. Zij verschaffen je kennis en inzicht over de nieuwste ontwikkelingen in kinderopvang en onderwijs. Kennis delen tijdens een inspirerend event, daar draait het om.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2020 gaan tussen 10u00 en 16u00 de deuren van Kinopolis Businesscenter Antwerpen open. De toegang is gratis op vertoon van een uitnodigingskaart (te verkrijgen via een exposant of online registratie).

Als exposant deelnemen aan de Kinderopvang en Onderwijsdagen?
Stuur een mailtje naar info@kinderopvangenonderwijsdagen.be